Bergen op Zoom

Stichting BOV brengt Broadway musical: De Producers

Redactie Redactie

In maart 2018 brengt stichting BOV de musical ‘De Producers’ naar Theater De Maagd. De BOV is de eerste amateurvereniging in Nederland die deze productie speelt. De première is op 16 maart in Theater De Maagd.

De Producers vertelt het verhaal van de twee theaterproducenten Max Bialystock en Leo Bloom. De producenten zetten opzettelijk een bijzonder slechte musical weg om het geld van de investeerders in eigen zak te steken. Maar de vraag is of de musical daadwerkelijk zo slecht is. Het verhaal is een uitstekend voorbeeld van dwarse humor. Alles wordt op zijn kop gezet. Het belooft een komische BOV-avond te worden. De musical speelt van vrijdag 16 maart tot en met 25 maart in Theater De Maagd in Bergen op Zoom.

Lijkt het jou leuk om te stralen in deze musical, dan heb je geluk. De BOV is nog opzoek naar zowel mannelijke als vrouwelijke spelers om de cast te versterken. Ben jij tussen de 17 en 45 jaar, heb jij ervaring en vind je het leuk om te zingen, te dansen en te spelen? Doe mee en doe auditie. Geef je op voor uiterlijk 30 juni aanstaande. De audities worden gehouden op zaterdag 8  juli. Aanmelden kan via [email protected]. Je krijgt dan verdere informatie toegestuurd over o.a. de locatie en tijd wanneer je verwacht gaat worden.