Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Aan de Waterleliestraat in Bergen op Zoom heeft vrijdagavond even na middernacht een kelderbox in brand gestaan.

De brandweer wist de brand snel te blussen en het pand te ventileren. In het trappenhuis werden enkele ramen geforceerd om de rook te laten ontsnappen.

De brand laaide enkele minuten later weer op. Brandweerlieden hebben vervolgens woningen open gebroken om te controleren of er nog mensen binnen waren.

Ambulancepersoneel heeft verschillende bewoners gecontroleerd die rook hadden ingeademd. Er is een persoon naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto: Anthony DeCock (Christian Traets Fotografie)Nieuws

ALGEMEEN

Genomineerden Sportgala Bergen op Zoom bekend

20 november 2017

Het sportgala staat weer voor de deur. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft 18 sporters en sportteams genomineerd voor een titel op het 41 e sportgala.

ALGEMEEN

Door het riet de Binnenschelde niet meer zien

20 november 2017

Grote en blijvend groeiende rietkragen doemen op aan de waterkanten van de Binnenschelde. Aan de Oostplaat en waterkant aan de Binnenschelde is zelfs al jaren geen onderhoud gepleegd. Dit brengt veel overlast met zich mee.  Terug naar het overzicht