Bergen op Zoom

A4 bij Bergen op Zoom een weekend dicht in de richting van Antwerpen

Routekaart met omleiding voor afsluiting A4 bij Bergen op Zoom

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De snelweg A4 bij Bergen op Zoom is binnenkort een weekend lang afgesloten voor verkeer richting Antwerpen. Rijkswaterstaat doet onderhoudswerkzaamheden aan de weg. Daarom moet de A4 dicht tussen oprit 27 Bergen op Zoom-Noord en knooppunt Zoomland. Het geldt alleen voor de rijrichting Antwerpen. De afsluiting is in het weekend van 11 tot en met 14 juni.

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit op de snelweg A4 bij Bergen op Zoom. Dat gebeurt in het weekend van vrijdag 11 juni 21.00 uur tot en met maandag 14 juni 05.00 uur. De weg is dan afgesloten tussen oprit 27 Bergen op Zoom-Noord en het knooppunt Zoomland bij Bergen op Zoom. Het gaat om de rijrichting naar Antwerpen. Je moet dan rekening houden met zo’n tien minuten extra reistijd.

Verkeer uit Rotterdam op de A16

Er worden omleidingen aangegeven. Verkeer dat vanuit Rotterdam richting Antwerpen rijdt, kan eerst over de A16 tot knooppunt Galder. En vanaf knooppunt Galder via de E19 naar Antwerpen.

Verkeer op de A29

Verkeer op de A29 op weg naar Antwerpen moeten vanaf knooppunt Hellegatsplein over naar de A59 richting Dordrecht en Roosendaal. Bij knooppunt Noordhoek ga je over op de A17 richting Roosendaal en die volg je tot knooppunt De Stok. Daar ga je over naar de A58 richting Bergen op Zoom tot aan knooppunt Zoomland. Bij Zoomland ga je over op de A4 richting Antwerpen.

Verkeer naar Goes, Vlissingen of Middelburg

Als je over de A29 richting Goes, Vlissingen en Middelburg wilt, dan ga je bij knooppunt Hellegatsplein over naar de N59 richting Zierikzee. Ter hoogte van Zierikzee ga je over op de N256 naar Goes en Vlissingen.

Als het weer te slecht is, gaan de onderhoudswerkzaamheden niet door. Dan schuiven ze door naar een nieuwe datum. Alle actuele informatie over wegwerkzaamheden staan op de website van Rijkswaterstaat. Je kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat op 0800-8002. Dat nummer is gratis.