Bergen op Zoom

Crazy Little Things geeft bijzonder concert in Gebouw-T tijdens theatertour

Publiciteitsfoto van de band Crazy Little Things in de stijl van Queen

Foto: © Crazy Little Things

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De Queen-tributeband Crazy Little Things geeft op vrijdag 7 januari 2022 een Nieuwjaarsconcert in Gebouw-T in Bergen op Zoom. De kaartverkoop hiervoor begint vrijdag. Het zal één van de weinige kansen zijn om Crazy Little Things te zien optreden in de poppodia. Want de band richt zich vanaf komend najaar helemaal op haar theatertour Queen: The Story.

De langlopende theatertour van Crazy Little Things begint op 21 oktober. De band brengt Queen: The Story in theaters door heel Nederland. Maar de primeur is voor De Maagd in Bergen op Zoom. Het najaar zal het begin zijn van een drukke tijd met optredens door heel Nederland. Toch heeft Crazy Little Things er voor gekozen een nieuwjaarsconcert in te lassen.

Gebouw-T bllijft thuisbasis van Crazy Little Things

Bergenaar Jean-Paul Heck is de drummer van de band en hij is blij het thuispubliek een extraatje te kunnen geven: “We hebben in die periode ruimte in de theateragenda en het is prachtig om een nieuwjaarsconcert te geven in onze thuisbasis, Gebouw-T. Voor de rest zullen we ons in het najaar van 2021 en het voorjaar van 2022 volledig focussen op de theatertour en geen optredens in poppodia geven.”

Je kunt binnenkort al kaarten bestellen voor het Nieuwjaarsconcert van Crazy Little Things. De verkoop begint op vrijdag 23 april om 10.00 uur. Hiervoor kun je terecht op de website van Gebouw-T in Bergen op Zoom.