West-Brabant

Dit zijn de vijf genomineerden voor de Leutigste Carnavalsplaat van de Streek

Beeld uit videoclip Denans

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De vijf platen die kans maken op de titel Leutigste Carnavalsplaat van de Streek zijn bekend. Presentator Marco Aarden heeft de kanshebbers maandagochtend bekend gemaakt in zijn radioprogramma ZuidWest in de Morgen. De genomineerden zijn Nicole, Waar is tie nou?, Mun cavia, We hebbe de kriebels weer en Wat een pech. De keus is nu aan het publiek, want dat mag stemmen op de favoriet.

Er kwamen dit jaar tientallen nieuwe carnavalsnummers uit. Tot groot plezier van presentator Marco Aarden. Want die zoekt voor de zesde keer de Leutigste Carnavalsplaat van de Streek. En dan is het natuurlijk heerlijk als er ook wat te kiezen valt. Uit alle regionale carnavalsplaten zocht hij de meest populaire, lekker in het gehoor liggende nummers die het goed doen bij de luisteraars van ZuidWest FM.

De genomineerden voor Leutigste Carnavalsplaat van de Streek

Uit die berg met regionale nummers, kwamen deze vijf nummers duidelijk boven drijven. En zij maken dus nog kans om de Leutigste Carnavalsplaat van de Streek te worden:

  • Zjosti en Ducker – Nicole
  • Chef Soldaat – Waar is tie nou?
  • Dun Tjappies – Mun cavia
  • Denans – We hebbe de kriebels weer
  • Toni Peroni – Wat een pech

Vanaf nu mag je stemmen. Welke van deze vijf platen is voor jou dé carnavalskraker van 2023? Je kunt stemmen door je favoriet per email door te geven. Stuur de mail aan [email protected]. Marco telt alle stemmen op. En op vrijdag voor carnaval, 17 februari, maakt hij in ZuidWest in de Morgen bekend wie de enige echte Leutigste Carnavalsplaat van de Streek is.

Lees ook: Kies de Leutigste Carnavalsplaat van de Streek met ZuidWest FM Lees ook: Zjosti en Duckers brengen carnavalskraker ‘Nicole’ uit: ‘Leuk voor alle Nicole’s’ Lees ook: Huub Hangop gaat viraal op TikTok met carnavalskraker ‘Waar Is M’n Tosti-Apparaat?’