Etten-Leur

Jeroen van der Boom zet Etten-Leur op z’n kop tijdens Just Dance: ‘Supertof om hier te staan!’

Stijn Nooijens Stijn Nooijens

Het is warm, maar ook af en toe bewolkt. Heerlijk weer voor een festival. Just Dance in Etten-Leur is in volle gang. Het bier stroomt uit de tap en de bezoekers zingen luidkeels mee. Organisator Joep van Oosterhout is trots. “Moet je kijken man, de mensen hebben er écht zin in.”

Het Brabantpark in Etten-Leur staat vol met feestvierders uit Etten-Leur en omgeving. Na 8 jaar, corona meegerekend, is Just Dance echt een begrip in de gemeente. “We hebben veel trouwe bezoekers die ieder jaar weer terugkomen”, vertelt Joep van Oosterhout trots.

De bezoekers zijn blij dat ze weer als vanouds naar het festival kunnen gaan. “Wij gaan ieder jaar, alleen door corona hebben we twee edities gemist, maar dat geldt voor iedereen”, vertelt een bezoeker.

We hebben veel trouwe bezoekers die ieder jaar terugkomen. De mensen hebben er écht zin in.

Als ‘topper’ Jeroen van der Boom het podium betreedt begint het échte feest. Met hits als: Éen Wereld, Jij Bent Zo en zijn nieuwe zomerhit Todo Es La Musica, gaat het figuurlijke dak eraf. “Ik heb er echt van genoten”, vertelt Van der Boom.

Reünie

Volgens veel bezoekers is het festival in Etten-Leur een echte reünie. “Het is zó gezellig. Je komt allerlei oude bekenden tegen en dat maakt het ontzettend gezellig”, vertelt iemand in het publiek.

De bezoekers kijken vooral uit naar de artiesten en de gezelligheid. “Maar ik kijk er ook wel naar uit om lekker bier te drinken. Ik denk dat er vanavond wel de nodige biertjes ingaan”, besluit een jongen met een pilsje in zijn hand.

Vieze Jack zet het Brabantpark op z’n kop.