Breda

Man uit Halsteren bewusteloos geslagen in Breda, twee tieners gearresteerd

Bianca van Vugt

Een man van 30 uit Halsteren is donderdagavond bewusteloos geslagen in de Karnemelkstraat in Breda. De politie heeft twee tieners gearresteerd op verdenking van de mishandeling. Het gaat om een jongen van 15 uit Etten-Leur en een man van 18 uit Breda.

De politie kreeg donderdag rond 21.30 uur de melding dat er iemand bewusteloos geslagen was in de Karnemelkstraat in Breda. Daar bleek inderdaad een man van 30 uit Halsteren bewusteloos op straat te liggen. Omstanders probeerden voor hem te zorgen tot de ambulance kwam. De man is meegenomen naar het ziekenhuis.

Dealershoeveelheid drugs en honderden euro’s cash

Ook de twee tieners waren nog in de Karnemelkstraat. Agenten hebben hen gearresteerd op verdenking van openlijke geweldpleging. Het gaat om een jongen van 15 uit Etten-Leur en een man van 18 uit Breda. De jongen had hard- en softdrugs bij zich. De politie spreekt van een dealershoeveelheid. Hij had ook enkele honderden euro’s aan bankbiljetten bij zich.

De agenten hebben het geld en de drugs in beslag genomen. De twee tieners zijn gearresteerd. “Ze zijn aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en voor nader onderzoek naar de precieze toedracht en voor verhoor in de cel gezet,” aldus de politie. “De verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden vrijdag verhoord.” Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd en hoe de man uit Halsteren er nu aan toe is.

Deel dit op: