Etten-Leur

Onderzoek naar gezinsdrama Etten-Leur is afgerond

Foto: Perry Roovers Fotografie

bron: Omroep Brabant bron: Omroep Brabant

Het onderzoek naar de steekpartij in Etten-Leur is maandag afgerond. Bij de steekpartij kwamen een 41-jarige man en zijn 9-jarige dochter om het leven. De moeder van het meisje raakte ernstig gewond.

Volgens de woordvoerder van het Openbaar Ministerie is het meest reële scenario dat de man zijn vrouw en kind heeft neergestoken en daarna zichzelf van het leven heeft beroofd. Dat blijkt nadat alle openstaande scenario’s rondom de steekpartij zijn onderzocht. Het dossier is daarmee gesloten.

De man werd vrijdagochtend rond vijf uur dood gevonden, buiten het huis van het gezin aan de Leurse Dijk. Binnen vonden de agenten een zwaargewond meisje en een vrouw. Het meisje is die nacht aan haar verwondingen overleden. Haar moeder is buiten levensgevaar, meldt Omroep Brabant.

Voor zover de politie weet, was het gezin niet bekend bij hulpinstanties, justitie of politie.

Praten over gedachten aan zelfdoding helpt en kan bijvoorbeeld via 113 Zelfmoordpreventie: bel 0800-0113 of chat via 113.nl.

Lees ook: Meisje (9) overleden na steekincident in Etten-Leur Lees ook: Dode bij steekpartij in Etten-Leur, kind raakt zwaargewond