Bergen op Zoom

Staatssecretaris Mona Keijzer reikt ondernemersprijzen uit

Foto: Rijksoverheid

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Staatssecretaris Mona Keijzer zal op 8 november de ondernemersprijzen uitreiken tijdens het Aangenaam Bergen op Zoom Ondernemersgala 2019. Het gala wordt dit jaar gehouden op ’t Ravelijn.

Iedereen kan tot eind september ondernemers en bedrijven nomineren voor de prijzen in de categorie kleine of grote bedrijven. Dit kan op www.goboz.nl. Dit jaar wordt ook weer de Stadsprijs uitgereikt aan het bedrijf dat de meeste stemmen krijgt van het Bergs publiek. Daarnaast is er voor de ondernemer die op bijzondere wijze zijn initiatieven weet te realiseren de Initiatiefprijs.

Het Ondernemersgala wordt op een bijzondere locatie gehouden, namelijk ’t Ravelijn. De gasten worden ontvangen in het pop-up restaurant Wild en Wijn van chef-kok René Vermeulen van het Spuihuis.

Goede doel

Naast de ondernemersprijzen wordt er ook een veilig gehouden voor het goede doel. In september start via Facebook een online veiling. Tijdens het gala worden de topstukken geveild. Met de opbrengst worden bedrijven ondersteund die een goed idee of plan hebben, maar hulp en ondersteuning nodig hebben om dit plan te realiseren.