Woensdrecht

Thierry de Heer aanvoerder D66 Woensdrecht

Thierry de Heer voert de lijst van D66 aan tijdens de komende verkiezingen.

Laura Vermunt Laura Vermunt

De kandidatenlijst van D66 Woensdrecht is bekend. De huidige fractievoorzitter en nummer één van de lijst, Thierry de Heer, werd voor de zomer al gekozen. In de top acht staan drie nieuwkomers. Met een mix van oude en nieuwe gezichten, wil de partij alle inwoners van Woensdrecht aanspreken en vertegenwoordigen.

Lijsttrekker de Heer is trots op de diverse kandidatenlijst. “De top 8 heeft de ambitie om van Woensdrecht een groenere, eerlijkere en duurzamere gemeente te maken waarin inwoners ook echt gehoord worden.” De partij gaat de verkiezingen dan ook met vol vertrouwen tegemoet. De lijst telt negentien personen, maar wordt misschien nog wel aangevuld met lijstduwers.

De hoogste nieuwkomer staat op plek vier en is voor Valerie Verkuijl uit Hoogerheide. De orthopedagoge is betrokken bij verschillende verenigingen, waaronder Jeugdland. De nummer twee is geen onbekende. Jeroen van der Ha maakte in 2018 zijn debuut in de raad toen hij op basis van voorkeurstemmen een plek bemachtigde. Op nummer drie staat basisschooldirecteur Floris van Loon.