Roosendaal

Vernieuwing bij outlet Rosada

Redactie Redactie

McArthurGlen heeft onlangs RosadaFashion Outlet in Roosendaal overgenomen. Het bedrijf is Europees marktleider op het gebied van designer outlets en ontwikkeling. De nieuwe eigenaar van de designer outlet heeft de officiële overname bekrachtigd door een nieuwe naam te introduceren. Deze naam luidt ‘McArthurGlen Designer Outlet Rosada’.

Rosada is het 24ste outlet center binnen het groeiende portfolio van de groep. Het center heeft naast een nieuwe naam ook een nieuw logo dat nu zowel in het center als op de website geïmplementeerd wordt.

Henrik Madsen, Directeur Northern Europe bij McArthurGlen kijkt uit naar de samenwerking met het center team; ‘’Wij kijken uit naar de samenwerking met het center team in deze rebranding fase. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze expertise, onze brandpartners en onze internationale kennis in het beheren en managen van Designer Outlet Centers zullen bijdragen aan de verdere groei van de al zeer succesvolle Designer Outlet Rosada’’.

Bezoekers hebben al kennis kunnen maken met de nieuwe eigenaar. Afgelopen donderdag 25 mei was er namelijk een Late Night Shopping event. Manager François Peeters was benieuwd naar de reacties op de nieuwe veranderingen; “Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website, dat zijn spannende implementaties’’. 

 

Foto: nieuw logo Rosada