Nieuws

ROOSENDAAL - Roosendaal maakt geen kans meer op de titel ‘Beste Binnenstad’. De binnenstad werd dinsdag overgeslagen als finalist op de Retail & Media congres op de Dutch Media Week in Hilversum. Roosendaal viel binnen de categorie: ‘middelgrote binnensteden’ en nam het op tegen Almere, Den Helder, Hoofddorp en Purmerend.    

De finalisten van de categorie Grote binnensteden betreffen Arnhem & Breda. In de categorie waar Roosendaal aan toebehoorde zijn Almere & Hoofddorp gekozen. Eind volgende maand oktober worden de binnensteden bezocht door de jury. Tijdens het bezoek gaan de finalisten alles uit de kast trekken om te laten zien waarom hun stad de titel moet gaan dragen. 

Tijdens een feestelijke bekendmaking op donderdagmiddag en -avond 23 november zal uiteindelijk duidelijk worden welke binnensteden de titel “Beste Binnenstad 2017-2019” de komende twee jaar mogen dragen.

 

Foto: verkiezing Beste Binnenstad 2017-2019Nieuws

ALGEMEEN

Genomineerden Sportgala Bergen op Zoom bekend

20 november 2017

Het sportgala staat weer voor de deur. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft 18 sporters en sportteams genomineerd voor een titel op het 41 e sportgala.

ALGEMEEN

Door het riet de Binnenschelde niet meer zien

20 november 2017

Grote en blijvend groeiende rietkragen doemen op aan de waterkanten van de Binnenschelde. Aan de Oostplaat en waterkant aan de Binnenschelde is zelfs al jaren geen onderhoud gepleegd. Dit brengt veel overlast met zich mee.  Terug naar het overzicht