Nieuws

ROOSENDAAL - Roosendaal maakt geen kans meer op de titel ‘Beste Binnenstad’. De binnenstad werd dinsdag overgeslagen als finalist op de Retail & Media congres op de Dutch Media Week in Hilversum. Roosendaal viel binnen de categorie: ‘middelgrote binnensteden’ en nam het op tegen Almere, Den Helder, Hoofddorp en Purmerend.    

De finalisten van de categorie Grote binnensteden betreffen Arnhem & Breda. In de categorie waar Roosendaal aan toebehoorde zijn Almere & Hoofddorp gekozen. Eind volgende maand oktober worden de binnensteden bezocht door de jury. Tijdens het bezoek gaan de finalisten alles uit de kast trekken om te laten zien waarom hun stad de titel moet gaan dragen. 

Tijdens een feestelijke bekendmaking op donderdagmiddag en -avond 23 november zal uiteindelijk duidelijk worden welke binnensteden de titel “Beste Binnenstad 2017-2019” de komende twee jaar mogen dragen.

 

Foto: verkiezing Beste Binnenstad 2017-2019Nieuws

ALGEMEEN

Kennis en ervaring opdoen tijdens Blauw-Groen Praktijkdag

21 september 2017

Kennis en ervaring opdoen. Dat is het doel van de ‘Blauw en Groen Praktijkdag’. Meer dan 65 boa’s  en politieagenten namen donderdag deel aan deze dag die deze keer werd georganiseerd in de gemeente Roosendaal.Terug naar het overzicht