Etten-Leur

Drie donderdagen live muziek tijdens gratis Zomeravond Spektakel Etten-Leur

Zomeravond Spektakel 2022 in Etten-Leur (foto: Zomeravond Spektakel via Facebook)

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Etten-Leur gaat de komende drie donderdagavonden weer feesten. Want op 10, 17 en 24 augustus is het Zomeravond Spektakel in het centrum. DJ Jozz is elke week van de partij. Maar er zijn ook optredens van De Jongens Van Je Weet Wel, Het Foute Uur van Qmusic, Het Feestteam, Raymon Hermans en Wilbert Pigmans.

Heerlijke muziek en vrolijke zomer vibes. Dat belooft de organisatie van het Zomeravond Spektakel voor de komende drie donderdagavonden. “De voorbije jaren waren de zomeravonden een groot succes en zorgden ze voor veel publiek en gezelligheid in het centrum van Etten-Leur,” aldus de organisatie. “Ook voor dit jaar wordt er weer gezorgd voor gevarieerd entertainment voor jong en oud.”

Verzoeknummers voor De Jongens Van Je Weet Wel

Het feest begint op 10 augustus met De Jongens Van Je Weet Wel. Deze muzikanten kennen alle bekende nummers: van de Top2000 tot de nieuwste hits. En het publiek mag meebepalen hoe de avond gaat klinken, want De Jongens Van Je Weet Wel spelen elk verzoeknummer.

Op 17 augustus is het radiostation Qmusic te gast in Etten-Leur met hun Foute Uur. En ook Het Feestteam treedt dan op. Dat team bestaat uit Stan en Frank. Zij kunnen putten uit meer dan 75 feestknallers om het centrum van Etten-Leur op z’n kop te zetten.

Brabantse avond met Hermans en Pigmans

De laatste Zomeravond, 24 augustus, is voor Raymon Hermans en Wilbert Pigmans. De Roosendaler Hermans brak in 2017 door met zijn hit M’n Favoriet. Hij brengt vrolijke, uptempo dansmuziek naar Etten-Leur. En ook Pigmans uit Den Bosch bouwt graag een feestje. Zoals met zijn hit uit 2020: De Toreador.

Rondom de optredens is er natuurlijk ook muziek. Want DJ Jozz zorgt elke week van het Zomeravond Spektakel voor urenlang entertainment. Geboren en getogen in Etten-Leur, dus hij weet als geen ander waar het publiek van houdt. Het Zomeravond Spektakel is op het Raadhuisplein in Etten-Leur. Het is gratis en begint elke donderdag om 19.00 uur.

Lees ook: Mooiste vliegers van Europa weer te zien op Rijsbergse Vliegerdagen