Nieuws

ROOSENDAAL - Een 56-jarige man uit Rijswijk is dinsdagmorgen aangehouden omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij het amfetaminelaboratorium dat op 6 april werd aangetroffen in een loods aan de Jan Frederik Vlekkestraat in Roosendaal. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Tijdens een integrale controle van de politie en de gemeente Roosendaal werd op donderdag 6 april in twee gekoppelde bedrijfspanden aan de Jan Frederik Vlekkestraat een laboratorium met ketel aangetroffen, waar vooral amfetamineolie geproduceerd werd. De panden maken onderdeel uit van een groot bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Majoppeveld-Noord. Volgens deskundigen van de politie ging het om een flinke productielocatie met een behoorlijke capaciteit om amfetamine-olie te maken. Ook zijn er grond- en afvalstoffen gevonden. Het laboratorium was gebruiksklaar. Alle materialen zijn in beslag genomen.

Uit onderzoek van de recherche bleek dat het pand gehuurd werd door de 56-jarige man uit Rijswijk. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het laboratorium. De man zit op dit moment vast voor verder onderzoek.

 

Foto: Christian Traets/Christian Traets FotografieNieuws

ALGEMEEN

Vrouw in scootmobiel beroofd

17 oktober 2017

In de Prins Clausstraat in Hoogerheide is maandagmiddag een 71-jarige vrouw beroofd van enkele gouden armbanden.

ALGEMEEN

Vierde verdachte aangehouden in zaak Ulas Iskar

17 oktober 2017

Er is een vierde verdachte aangehouden in de zaak van de moord op Ulas Iskar uit Ossendrecht. Het gaat om een 35-jarige man uit Bulgarije, de politie heeft over zijn identiteit nog niks vrijgegeven om privacyredenen.Terug naar het overzicht