Nieuws

ROOSENDAAL - Een 56-jarige man uit Rijswijk is dinsdagmorgen aangehouden omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij het amfetaminelaboratorium dat op 6 april werd aangetroffen in een loods aan de Jan Frederik Vlekkestraat in Roosendaal. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Tijdens een integrale controle van de politie en de gemeente Roosendaal werd op donderdag 6 april in twee gekoppelde bedrijfspanden aan de Jan Frederik Vlekkestraat een laboratorium met ketel aangetroffen, waar vooral amfetamineolie geproduceerd werd. De panden maken onderdeel uit van een groot bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Majoppeveld-Noord. Volgens deskundigen van de politie ging het om een flinke productielocatie met een behoorlijke capaciteit om amfetamine-olie te maken. Ook zijn er grond- en afvalstoffen gevonden. Het laboratorium was gebruiksklaar. Alle materialen zijn in beslag genomen.

Uit onderzoek van de recherche bleek dat het pand gehuurd werd door de 56-jarige man uit Rijswijk. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het laboratorium. De man zit op dit moment vast voor verder onderzoek.

 

Foto: Christian Traets/Christian Traets FotografieNieuws

ALGEMEEN

Veel bezwaar tegen nieuwe vorm thuishulp Roosendaal

18 augustus 2017

De huishoudelijke hulp in de gemeente Roosendaal is op de schop gegaan. In plaats van een vast aantal uren, krijgen cliënten hulp die een bepaald kwaliteitsniveau moet garanderen. Dat leidt echter tot veel bezwaren en thuishulp die niet toereikend is.

ALGEMEEN

Inbrekers houden zich schuil in maïsveld langs A58 bij Heerle

17 augustus 2017

De politie heeft donderdagmiddag na een wilde achtervolging vier mannen opgepakt die een inbraak hadden gepleegd in Dinteloord. Drie verdachten zijn dankzij politiehonden gevonden in een maisveld langs de A58 tussen Heerle en Wouw.Terug naar het overzicht